^

Промоционални отстъпки за кухни в Шоуруми PREGO

През септември градусите падат, цените още повече!

Синоптиците предвиждат по-ниски температури през Септември, а ние от PREGO решихме да последваме тренда и да намалим цените с 20% за всички наши уникални кухни. Това е чудесна възможност в края на лятото и началото на есента да обновиш дома си и да внесеш в него модерен или класически дух, като избереш своята кухня мечта на неустоимо добра цена!

 

 

А само през септември и до -10% отстъпка за електроуреди на Faber и Eurolux.

Всеки заслужава да има своята удобна и красива кухня и да се гордее с нея. Тази идея ни мотивира да предлагаме нови и нови по-добри възможности. 

Промоцията „Градусите падат, цените също“ продължава през целия месец Септември и включва всички модели на PREGO от модерния до класическия стил – без ограничение в материалите, аксесоарите и цветовете.

 

Всички те сега са с 20% отстъпка от редовната им цена. Можеш да разгледаш моделите на PREGO тук:

 

Модерни кухни >> 

 

Класически кухни >> 

 

И това съвсем не е всичко! Само през септември при покупка на топъл пакет* електроуреди на Faber и Eurolux – получаваш -10% отстъпка

*Топлият пакет включва фурна, котлони и аспиратор изцяло по твой избор. 

 

 

А ако желаеш да поръчаш други електроуреди на същите марки, например, хладилник или миялна машина – ще ги получиш с -5% отстъпка!

Както казахме – градусите падат, а цените още повече!

 

Имаме и още добри новини!

При поръчка на кухня и електроуреди през Септември, получаваш 5 години гаранция за твоята уникална кухня PREGO, както и за електроуредите на Faber и Eurolux!

Промоцията важи при покупка на кухня от всички магазини на PREGO в страната – София, Пловдив, Русе и Шумен. Адресите им може да видиш в края на материала или тук >> 

Ние знаем, че за да намериш и познаеш своята кухня мечта ти трябва професионална консултация. Затова вече предлагаме услугата “Личен PREGO проектант” чрез ЗАПАЗВАНЕ НА СРЕЩА! Така ще получиш  експертна и безплатна консултация на място в наш магазин. В избран от теб ден и час твоят личен PREGO проектант ще отговори на всичките ти въпроси за обзавеждането на новата ти кухня.

 

 

А ако все още не си, в допълнение ти предлагаме да изтеглиш напълно безплатно нашата електронна книга “8 важни неща, за които трябва да помислим, преди да започнем да обзавеждаме кухнята си” и да се подготвиш предварително и да създадем заедно твоята кухня мечта.

 

А допълнителна информация може да получиш като ни пишеш на E-mail: newsletter@kuhniprego.com , както и на място в нашите магазини в цялата страна на следните адреси:

 

гр. София 1415, ул. "Околовръстен път" 36, Перла Парк

 

гр. Пловдив 4001, бул. "Свобода" 69 Г

 

гр. Русе 7004, ул. "Янтра" 9 (вход от ул. Плиска)

 

гр. Шумен  9700, ул. "Васил Левски" 6

 

Условията на промоцията може да прочетеш тук >>

Prego Life